| Jorjik a întrebat:

Salut, am un Opel Vectra B 1999 și am o problema cu ecranelul acela mic unde îmi scrie data și ceasul, e paralizat pe jumate și are hieroglife în loc de numere, am încercat sa il înlocuiesc cu unul nou și tot asa apare, trebui sa ii schimb calculatorul? Nu stiu ce sa-i fac.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca scrie doar data, ora si temperatura exterioara, ala e doar un ceas independent la 12V, nu e conectat la nici un calculator. In spate are doua becuri, cand se arde unul din ele se vede scrisul doar pe o parte.
https://www.micapublicitate.ro/......794-2.webp
Daca ai luat unul din dezmembrari, probabil ai nimerit unul la fel de defect ca si al tau. Nu sunt foarte rezistente, multi au probleme cu ele.

| Jorjik explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ms mult, foarte folositor.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Du-l la o reprezentanta /service Opel, ei vor depista repede cauza.

| Jorjik explică (pentru Bula):

Nu se uita la mașină, nici nu vreo sa audă, am fost sa îmi schimbe amortizoarele de pe spate, care îs cele stock din fabrica ale mele, au spus ca nu se poate ca este prea veche mașina și d astea.

| Bula a răspuns (pentru Jorjik):

La service-uri este OBLIGATORIU sa se uite si sa remedieze la toate masinile fabricate de firma, indiferent de vechime!
Este alta problema, daca mai pot gasi piese originale (de exemplu la old-timer-i).