| TanaseȘtefan a întrebat:

Salut, am un opel zafira a 1.8 16v si mi s-a rupt un oring de la injectoare, garnitura de sus de la rampa si nu stiu de unde sa o cumpar, am intrebat la mai multe magazine auto si au zis ca nu au nici la furnizor asa ceva si sa mai caut, am vazut ca exista o trusa cu 200-1000 de oringuri de toate marimile dar am mai gasit pe niste site uri niste garnituri dar nu stiu ce sa fac, merita sa cumpar trusa sau sa iau de pe acele site uri acele garnituri? Faza e ca nu o sa am ce face cu trusa dupa ce schimb garnitura. Ce sa fac? Stie cineva de unde sa cumpar?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Cauta pe amazon, pe ebay, gasesti sigur si 1 si la pachet, cate doresti.Iti vine acasa, e bun sa cumperi la toate injectoarele, daca tot schimbi la unu, schimbi la toate.

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mergi la un mecanic care are acea trusa de garnituri, si ii platesti doar manopera + oringurile pentru toate injectoarele.
In felul asta economisesti bani, si ai lucrarea executata de cineva care are experienta.
Sau intra pe un catalog de piese si afla codul OE al oringului respectiv, apoi cauta codul pe site-urile de piese, in special la Bardi Auto si Unix.
Catalog gasesti pe o cautare google. Un exemplu e www.7zap.com
Cauti acolo schema injectiei, si ar trebui sa iti arate tot ce vine montat pe rampa.

| SoulReaver a răspuns:

Du-te la un magazin care vinde piese pentru rabe/tractoare. Imposibil să nu găsești acolo. Știu că nu prea are sens dar în general celelalte magazine nu se obosesc să vândă garnituri la bucată. Nu li merită.