| PleşaMihai21 a întrebat:

Salut! Am un Passat b8 din 2015/2016 și as vrea sa-i pun leduri in loc de becurile clasice cu care a venit din fabrica și anume halogen. Mi-au spus cei de la atelierul respectiv ca nu sunt omologate și nici nu merge sa le omologhez. Ținând cont de faptul ca mașina mea e ceva mai noua, nu cred ca ar fi o mare problema. In cazul in care am o mașina din 2000, cu led-uri, eu zic ca da. Credeți ca ar fi o mare problema?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Eh, un fleac

Montarea pe vehicule a unor lumini de altă intensitate sau altă culoare, a altor lumini, a unor dispozitive sonore necorespunzătoare sau a altor accesorii neomologate se sancționează cu amendă de 870 de lei și cu reținerea certificatului de înmatriculare."

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Problema/ilegalitatea este la fel ca in cazul unei masini din 2000.
Ai insa mai multe sanse sa treci neobservat, fiind masina mai noua, care ar putea avea faruri led din fabrica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca sa ramai fara certificat nu e o problema mare pentru tine... ok atunci

| ananita22 a răspuns:

Sunt de acord cu tine, am avut si eu un Passat 2015 cu halogene si nu prea sunt ok luminile pe autostrada in special ca in oras nu e problema.Dar de ce sa te complici? Legal iti vei lua amenzi.Eu am scapat de ea dar ii pusesem High Intensity Lucas Halogen si erau mult mai ok.

| PleşaMihai21 explică:

Eu nu înțeleg de ce au firma de montat led uri, Dacă sunt ilegale, i am întrebat și pe ei și au spus ca ei Informează clientul înainte de a monta ceva...mi se pare absurd

| PleşaMihai21 explică:

Am un tovaras care are un Mitsubishi la care a pus led uri. Și e șofer de mult timp, adică a părut convins când le-a pus