| Marcu_Stefan_2001 a întrebat:

Salut, am un scuter de 125 și as dori sa îl înmatriculez. Problema este ca nu am stop pe frână, cum as putea sa îmi fac ca acesta sa funcționeze?
Este de menționat ca nu am nici-un cablu tras la stopul respectiv acesta fiind separat de becurile spate care sunt acționate în momentul când aprind lumina.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta, este mai simplu, du-l la un electrician auto care iti verifca intai senzorul de prezenta, daca face atingere cu mecanismul de franare si apoi iti poate schimba led-ul care nu se aprinde, daca ala este ars.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Il duci la un atelier de reparat auto si dupa ce-ti monteaza frana si ce mai este nevoie, ca sa-l poti omologa si folosii, ca altfel este ilegal sa-l folosesti, asa cum este.
Nu stiu sincer, cum ai putut cumpara un lucru atat de inutil.
Cine l-a avut, ce a facut cu el, s-a plimbat prin curtea proprie?

| Marcu_Stefan_2001 explică (pentru Violleta2022):

Poate nu m-am exprimat corect, este vorba de becul rosu care se aprinde în momentul când apasă frâna, sistemul de frânare funcționează perfectlaughing
Motocicleta este chiar foarte utila, aceasta a mai fost înmatriculată happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru Marcu_Stefan_2001):

In cazul asta, este mai simplu, du-l la un electrician auto care iti verifca intai senzorul de prezenta, daca face atingere cu mecanismul de franare si apoi iti poate schimba led-ul care nu se aprinde, daca ala este ars.