Nu știu ce probleme pot apărea, dar ai lărgit toate 4 găuri?
Sau ai lărgit doar 2 găuri, dacă da nu o sa ai probleme :d, nu stiu ce probleme ar putea apărea dacă le-ai găurit pe toate, dar fac și eu ca tine are marginile alea care intra în blocu motor
Stai liniștit, nu strica setu, du setu înapoi la magazin, dacă îl mai ai pe cel vechi alezeazal pune-i un piston cu segmenți meserie și n-ai treaba cu el, dacă lărgești găurile alea nu mai sta setu fix o sa ai joc și apar problemele, dacă ai reuși sa-l montezi și sa mergi se va strica în scurt timp, părerea mea :d, funda?
Pai deja i-am largit gaurile, dar ce probleme pot aparea? nu poate sa aiba joc deoarece are setu ceva ce intra in motor si il tine fix (e scuter in 2t si are marginile alea 2 care nu ii permit sa stea gresit ) a m dreptate? dar totusi ce probleme pot aparea? dau funda
Ce probleme pot aparea?
Mersi frate iti dau funda :*
Nu știu ce probleme pot apărea, dar ai lărgit toate 4 găuri?
Sau ai lărgit doar 2 găuri, dacă da nu o sa ai probleme :d, nu stiu ce probleme ar putea apărea dacă le-ai găurit pe toate, dar fac și eu ca tine are marginile alea care intra în blocu motor
Pai deja le-am largit dar nu cred ca pot fi probleme deoarece are marginile alea 2 de vreo 2cm care intra in motor si nu ii permit sa aiba joc, dar totusi ce probleme pot aparea? dau funda cine ma lamureste