Din pacate, scaunele cu senzori si volanul cu comenzi nu se pot schimba cu usurinta, deoarece necesita schimbarea completa a bordului de comenzi, ca sa contina sistemele electronice care sunt legate de acele scaune si senzori.
Penru asta, cred ca-i mai bine sa-ti cumperi alta masina, ca nu-i posibil sa faci toate modificarile astea, fiindca este mult prea scump, sa schimbi bordul masinii si toate sistemele electronice cu ceva atat de performant, la o vechitura.
Tot ce vrei tu au masinile din ultimii ani, generatii noi, nu cele vechi, care nu merita sa mai bagi nimic in ele.
Prieteneste vorbind, nu mai bine iti cumperi o masina?
Ca nu vad de ce ai cheltui cu... Skodvagin.
Inafara de volan se pot monta toate. Scaunele se pot monta dar cu incalzire simpla 1 sau 2 trepte. Am montat pe un Logan din 2007 deci merge. Senzori de presiune se pot monta pe orice masina la orice vulcanizare mai rasarita. Cel mai dificil o sa fie sa codezi navigatia sa arate informatiile. Eventual sa iei senzorii de pe masina ce a avut navigatia sa nu fie probleme. O sa te coste ceva, mai bine luai masina gata cu toate. Volanul cu comenzi e complicat de montat si nu prea merita, nu stiu daca se baga cineva.