| Mihaita135 a întrebat:

Salut, am un vw bora 1.9 tdi, acum o lună mi s-a stricat turbina, mi-a luat-o motorul pe ulei, am reconstituit total, am dat 1500lei. După ce am pus-o 2 zile imi trăgea extrem de bine. După a 3 a zi imi trăgea dimineata si dupa deloc. Tin sa precizez ca ii dădusem 170 si mai aveam pedala iar acum abia ia 25 in a 1 a 40 in a 2 a.60 in a 3 a si tot asa...dau funda, are toate schimburile facute si tot.

1 răspuns:
| OldSoul a răspuns:

Ehe, asa se intampla cu turbinele reconditionate.
Cred ca cel mai bine ai merge la cei ce ti-au reconditionat turbina si sa ii pui sa ti-o repare, ca la 1500 de lei pentru o turbina de bora 1.9 tdi, ar cam trebui sa ai garantie, iar daca ai garantie, du-te pe capul lor pana ti-o schimba odata, de doua ori, sau de oricate ori e nevoie.

Asa am avut si eu o experienta neplacuta cu o turbina reconditionata, ca vai "noi trimitem turbine la export", "iti dau turbina noua" si alta vrajeala, cum a fost pusa pe motor, fluiera din prima zi, consuma mai mult ca inainte, si nu mai avea aceeasi putere...

In concluzie, eu am zis ca nu mai dau banii pe turbine reconditionate, mai bine iau din dezmembrari in stare cat mai buna.