| ionutzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Salut, Am vândut o mașină și persoana a luat doua amenzi de rovineta și mi-a venit mie pana s-o înscrie pe numele lui, nu ma înțeleg cu el ce as putea sa fac., am făcut scrisoare la iei mia răspuns ca nu se poate trebuie sa plătesc

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dar tu ti-ai radiat masina de pe numele tau?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Contesti amenda in instanta. Sper că ai contractul de v-c.

| mi25 a răspuns:

Singura solutie este instanta, cu doua conditiii:
1. Sa ai incheiat contract de vanzare.
2. Masina sa fie scoasa din circulatie de pe numele tau, chiar daca nu este inscrisa pe numele cumparatorului, deoarece nu ai nici o obligatie in acest sens.
Dar atentie sa nu depasesti termenul de contestare.

| helpforyou a răspuns:

Mergi in instanta si ceri sa le achite el.

| Cristian100000 a răspuns:

Dacă ați vândut o mașină și persoana căreia i-ați vândut-o a primit amenzi de rovinetă înainte de a o înscrie pe numele lui, există câteva opțiuni pe care le puteți lua în considerare:

Discutați cu persoana căreia i-ați vândut mașina și încercați să găsiți o soluție amiabilă pentru a rezolva această problemă. De exemplu, puteți înțelege să plătiți o parte din amenzi sau să împărțiți costurile în mod echitabil.

Puteți solicita dovezile că mașina a fost înmatriculată pe numele cumpărătorului înainte de a fi primit amenzi de rovinetă și să utilizați această informație ca o apărare în cazul în care sunteți contactat de instituțiile statului pentru a plăti amenzi.

Dacă ați semnat actele de vânzare-cumpărare și acestea indică clar faptul că cumpărătorul este responsabil pentru toate obligațiile legate de mașină, inclusiv amenzi de rovinetă, puteți să utilizați acest lucru ca o apărare în cazul în care sunteți contactat pentru a plăti amenzi.

Puteți contacta un avocat specializat în probleme de proprietate pentru a vă oferi sfaturi legale și pentru a vă ajuta să gestionați această situație.

Este important să notați că legea poate varia în funcție de țară și de regiune, prin urmare, este important să consultați un avocat sau să căutați sfaturi legale pentru a vă asigura că înțelegeți drepturile și obligațiile dvs. în această situație.