aia e tare de tot daca esti beat du-te si te culca . Adevaru e ca nu te-ai exprimat bine cum zic cei de pe aici.
Bine ca au inteles ei ce ai vrut sa spui dar na suna cam aiurea exprimarea.In sf deci eu am inteles ce ai vrut sa intrebi.
Tu ai pe masina ta sau in carte ori acte rim(janta) de 19 inch si tu ai gasit ceva de 18 inch.Pai e bine pui caucicuri mai inalte si ajugi tot la diametru rotii cu rim de 19. Daca pui mai mic cred nu stiu sigur ar trebuie sa fie ok, adica sa nai nici o problema.Problema e atunci cand pui ceva mai mare decat spune fabricantu, legea sa nu-ti dea voie.
Daca pe rim de 18 pui cauciuc si ajungi la acelasi diametru ca ce ai acum e f bine, nu vad de ce sar lua careva de tine, plus de asta e mai confortabil cauciuc mai inalt.
Poti sa pui si rim de 15 nu vad de ce ar fi problema.Tu pui rim mic si cresti inaltimea din cauciuc, ajungi cu diametru rotii la fel.
Cu cat rimu mai mare si cauciucu mai ingust cu atat te zdruncina masina mai rau.Cu cat cauciucu mai inalt creste confortu.Alegi ce iti place.
Configuratia masinii e mai mare decat janta. Daca stai prost cu intelegerea mesajului dintr-un text scris in limba romana, ma mir ca ai la poza de profil un simbol al tarii.
Configuratia de 19" la ce? La monitor?
Nu inteleg cum pot fi jantele mai mari decat janta.
Revino cu o formulare corecta.
Configuratia masinii este pentru jante de 19', nu de 18'.Ce e asa de greu?
Daca nu stii nici macar ce e aia janta, sau ce inseamna configuratie de 18" sau 19", inseamna ca nu trebuie sa vorbesti doar ca sa te bagi in seama.
Tu nu vezi ca nu a priceput nimeni ce vrei sa zici. Exprima te coerent. Termenul de configuratie de 19"nu exista. Exista marime omologata in CIV. Cand 3 oameni ti au zis ca esti beat... du te si te culca