| Toni1p000 a întrebat:

Salut. Am văzut un Alpha romeo 156 2004 1.9. E buna masina asta pentru un începător? E greu de întreținut? Mie îmi place foarte mult doar nu știu dacă e buna pentru un începător.

3 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Unii am inceput pe Dacia 1300, nu cred ca exista o masina de începător. Cea mai potrivită masina e cea pe care ti-o permiți.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Alfa Romeo*
E buna pentru incepatori, daca ai capul pe umeri, altfel s-ar putea sa zbori prin parapeti. Mai ales daca e varianta de 140-150cp.
Intretinerea nu e foarte grea, dar piesele nu sunt tocmai ieftine.
Daca nu constientizezi ce faci, nu e o masina pentru incepatori. Daca esti responsabil si realizezi la ce riscuri te expui tu si ceilalti participanti la trafic, si Bugatti poate fi masina de incepatori.
Pentru inconstienti nu e deloc buna Alfa, ci Matiz sau Logan 1.4

| siriusblack98 a răspuns:

Cam scumpicele la piese din ce am inteles si eu de la altii care au marca asta. Daca bugetul e limitat si e si prima masina, de ce nu optezi pentru clasicul logan? Sau chiar o skoda fabia, macar pana capeti experienta si dupa ce mai strangi si banuti, iti iei o masina mai buna. Uite eu prima masina am avut o dacia supernova, nu am vrut altceva deoarece nu ma bazam pe mine sa conduc masini bune. Intuitia mea m-a cam salvat de o mare paguba ca sa zic asa ca la scurt timp dupa ce am luat permisul si mi am luat masina, am facut-o zob in prima intersectie ( din vina mea desigur ). Singura mea bucurie la momentul respectiv a fost ca nu dadusem mult pe ea si era o coaja de masina.