Logic ca nu, nu stiu cum trece codul rutier pe langa urechile unor soferi de pun intrebari de genul
Am 17 ani nu sunt sofer, doar vreau sa aflu. Romanie penală.
Legea din România spune că orice modificare adusă sistemului de iluminat al mașinii este considerată contravenție și se pedepsește. Circulația pe drumuri cu un automobil al cărui sistem de iluminat a fost modificat se sancționează cu reținerea certificatului de înmatriculare. Acum, parcă luminile frumos colorate și neomologate nu mai sună plăcut. Dacă vreți să investiți în iluminat, atunci îndreptați-vă atenția doar către sistemele omologate. Acestea sunt mai scumpe, însă nu vor atrage după sine problemele amintite.
Păi de ex vreau sa pun pe stop uri folie fumurie, aceasta trebuie omologată?
Nu atât folia cât acțiunea în sinea ei.
Si care ar fi logica sa pui folie fumurie?! Sa se vada mai prost si de la mai mica distanta?! Un prieten a primit 2500 amenda doar pentru ca a pus folie pe geamurile interioare la un minibuz.
Nu, nu ai voie.
Cunosc cazuri recente, in care s-a retinut certificatul de inmatriculare, si s-a dat amenda.
Pentru recuperarea certificatului, faci o vizita la RAR.
Daca nu iesi cu masina pe drumurile publice, poti sa-i dai jos si farurile, si stopurile, sa faci ce vrei tu.
Daca iesi pe drumuri publice, nu ai voie sa pui folie, si nici sa le vopsesti/lacuiesti.
Un papagal-femela care miauna ca o pisica in calduri poate fi "fugarit" de motan? cam asa si cu folia ta.
Din cate stiu eu nu este voie...singura exceptie fac stopurile inchise la culoare din fabrica.
Unde scrie in lege ca ai voie doar foarte putin? Chiar sunt curios cum defineste legea "foarte putin" ul asta
Nu scrie dar zic foarte putin ca in cele mai multe cazuri nu te opreste
Deci daca nu scrie inseamna ca nu ai voie deloc. Simplu
anonim_4396 întreabă: