| Popa_Eduard_1995_L6YU a întrebat:

Anul acesta urmeaza sa imi iau o masina si as avea o intrebare. Eu inca sunt la liceu si nu am un loc de munca ( doar in vacanta daca e sa lucrez ). Intrebare este credeti ca m-as putea descurca cu intretinerea masinii daca nu am un loc de munca? Sa merg cu masina tatalui meu pana termin liceul ar fi o idee mai buna? ( ca si masina m-am gandit la un Saab 9-3 2.0T sau o Mazda 1.8 benzina )

Răspuns Câştigător
| idkkkkkk a răspuns:

Zic sa mergi cu masina tatalui tau pana ce termini liceul/facultatea si daca te angajezi undeva dupa, poti sa te intretii singur, iar in caz de ceva, mai cere ajutor de la parintii tai.Asta e doar un sfat!

| idkkkkkk a răspuns (pentru idkkkkkk):

Mersi de funda!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Costurile corecte de întreținere si utilizare a unei masini sunt destul de mari.
Numai benzina cat costa

| sierra1 a răspuns:

Dacă nu lucrezi, de unde păcatele noastre bani?
Ia liniștit mașina lu' bătrîânu' că ai totul gata plătit

| Sonia822 a răspuns:

Sunt costurile foarte mari pentru intretinere. RCA, poate casco, piese si...banzina. Daca parintii te sponsorizeaza, poti.

| Daniel323 a răspuns:

Las-o balta.
Stiu ca tentatia este mare dar este dificil de intretinut si pentru cineva care lucreaza, mai ales masinile enumerate.

| andrei83alexandru a răspuns:

Mergi cu masina batranului : plateste el tot!
Termina liceul, intra la facultate si iti iau parintii o masina cadou: fii baiat descurcaret.
Esti baiat destept, o sa ajungi sus! Bafta!