anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are cineva idee cat m-ar costa ITP-ul si asigurarea daca iau un BMW E46 motor 1.8 cu volan pe dreapta?(inscris pe Anglia) An 2000.

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

ITP si asigurare in Anglia, banuiesc. Nu stiu.
In Romania nu prea poate fi vorba de circulat cu asa ceva. ITP-ul l-ai putea face in Romania la RAR (www.rarom.ro pentru cost), dar asigurarea ar trebui sa o faci pe numele tau, in Anglia, ca sa fie valabila. In Anglia se face asigurare pe sofer, masinile nu au asa ceva.
In plus, n-ai ce face cu volanul pe dos, in traficul romanesc. Mai bine iei un Matiz ruginit, e mai potrivit decat un 'bembeu' cu volanul in torpedo.

| SteFannZz a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Sa inteleg ca nu pot face asigurarea in Romania? Trebuie sa merg neaparat in Anglia sau cum?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru SteFannZz):

Poate o poti face pe internet, dar polita trebuie sa fie engleza, pe numele tau, ca sofer.
Cunosc romani care locuiesc in Anglia (fara domiciliu), si-au cumparat masini si circula cu ele fara asigurare, ca nu-si permit sa o plateasca.
Nu vad cum ai putea rezolva situatia, mai ales daca nu ai nici o mutatie provizorie pe Anglia, sa te poti asigura acolo... Sau poate se poate face si fara domiciliu englez, nu stiu.
Intereseaza-te, eu ti-am spus cat stiu eu.