| Alexandru_Gaievici_1989 a întrebat:

Salut, as avea nevoie de ajutor, am un toyota auris 2018 hibrid si pe partea de lumini pe timp de noapte nu vad mai mult de 2-3m. Am ridicat si farurile degeba, sunt becuri halogen hir2, am schimbat cu leduri after market, se vede lumina alba dar tot nu se vede, par sa fie mai slabe ca cele vechi... este posibil sa ma ajute cineva, daca as schima cu xenon credeti ca as rezolva problema luminilor? Multumesc

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la oftalmolog ca sa primesti ochelari de vedere, ca-i posibil sa ai o mica problema cu vederea de care nu esti inca constient, ori noaptea sofeaza cu 10-20km SUB viteza afisata pe sosea, ca sa fii sigur ca vezi bine si nu accidentezi pe nimeni.
Luminile nu se pot ridca mai sus decat este standardul impus legal, fiindca poate deranja si orbii traficul din sensul opus, producand accidnete.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Remediile" despre care vorbesti tu sunt ilegale.
Poate ai lupele arse, si de acolo e toata problema.
Iar datul mai sus nu te ajuta la nimic, doar deranjeaza ceilalti participanti la trafic.

| Frank51 a răspuns:

Am si eu o auris și se vede prost, cred că așa sunt ele. Dar nu prost în ultimul hal cum descri tu, se vede la limita rezonabilului.

| Alexandru_Gaievici_1989 explică (pentru Frank51):

Salut. si nu se poate face nimic la toyota auris da se vada mai bine noaptea?

| Frank51 a răspuns (pentru Alexandru_Gaievici_1989):

Ba da, prima încercare e un polish faruri, a doua e înlocuire faruri.

| Alexandru_Gaievici_1989 explică (pentru Frank51):

Farurile sunt curate, problema cred ca e de la becurii. poate ca trebuie cv becurii mai puternice. sti cumva care sunt cele mai bune pentru masina asta?