| dady_1720 a întrebat:

Salut as avea si eu o intrebare, vreau sa-mi cumpar un atv de 125cmc, ce imi trebuie b1?, si daca stiti cat ma costa pentru al putea lua, eu am varsta de 17 ani se poate lua la aceasta varsta?, multumesc frumos si o seara placuta

Răspuns Câştigător
| Foca a răspuns:

Hai salut Dady. Pentru atv ala de 125cm³ fa doar legislatia, o iei in 2 saptamani, si nu ai durere de cap sa dai de B1, deoarece B1 este exact ca B cu sala, si orasu.
Si de fapt pentru ce e B1, B1 este o subcategorie a Gradului b, Cu care poti conduce masini cu 3 sau 4 roti care are greutate intre 400kg si 550kg. Asa ca nu are nici un rost, de fapt pentru atv ala nu iti trebuie nimic, dar fa legislatia si le dai direct in cap.
Nu te mai lua dupa expertul nostru care pare sa stie, ca obesrv ca in materie de atv lasa de lasat.
Succes.
Ciaowinking

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai nevoie de permis de conducere subcategoria B1, pe care il poti obtine si acum(varsta minima este de 16 ani). Costurile le afli daca te interesezi la o scoala de conducere, nu toate au preturile la fel. Succes si numai bine!

| alecs94 a răspuns:

Pentru atv de 125 nu iti trebuie b1, iti trebuie legislatie pe care o faci in 2 saptamani, o seara buna