| Horror21 a întrebat:

Salut, as dori sa cumpăr o mașină pe Anglia. Vreau sa stiu cum sta treaba cu itpul il pot face aici in tara sau cum se procedează mai exact ca sa pot circula fără probleme.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se pote face nu conteaza ca ai volan invers

| 4ndr33y a răspuns:

Daca o aduci din Anglia trebuie sa faci intai inmatriculare provizorie si sa te programezi la RAR (Registrul Auto Roman) pentru identificare vehicul si starea tehnica. Dupa ce treci RARul si ti se elibereaza CIV, mergi la politie pentru inmatricularea propriu-zisa.
Sau mergi la un birou de acte auto si tu nu trebuie sa faci nimic, doar sa mergi cu masina la verificarea tehnica.

| 4ndr33y a răspuns (pentru 4ndr33y):

Trebuie sa ai actele masini (in functie de tara) dar din Germania trebuie Cartea de identitate (brief mare), certificatul de imatriculare (brief mic), aviz de transport pe platforma sau numerele de inmatriculare din tara respectiva si contractul de vanzare-cumparare din tara respectiva. Alte detalii nu-mi vin acum, poate ma completeaza altcineva.

| Horror21 explică (pentru 4ndr33y):

Păi si daca as dori sa merg cu ea pe Anglia? Nu exista vreo solutie ca sa plătesc cumva online la 6 luni, 1 an? Ca am inteles daca as vrea sa ii schimb volanul ar trebui sa o fac înainte de imatricularea pe Ro