Deci radiatoare, loneroane, turbina, electromotor, electroventilator, alternatorul probabil fiindca este putin iesit in fara la Astra, aripi, grila, masca, spoiler, vopsita, lacuita, pe la directie sigur o sa ai probleme daca a fost atat de rau lovita... nu pot sa iti spun un pret exact dar din cate imi fac o imagine cum ar arata masina in service cu piese noi te costa undeva la 3100 de euro, in service cu piese de la dezmembrari undeva pe la 2000, la un particular cu piese noi cam 2300 si la un particular cu piese de la dezmembrari tot cam undeva pe la 2000, asta bine inteles estimativ nu iti pot spune exact pana nu vad ce piese trebuie schimbate, ce piese se pot repara, lonjeroanele poate se indreapta, aripile la fel, nu stiu pana nu vad dar estimativ cam asta este pretul!
Spun din experienta. am avut si eu un accident cu toata fata lovita, pana la vreo 5 cm de motor. intr-un service autorizat ma costa 10. 000LEI, ia eu am facut-o la cineva in particular (nu are firma, e un prieten) cu 5.000, cu tot cu vopsit masina complet, dar ce-i drept, nu a iesit totul pus la linie. Masina a fost o dacia solenza. la tine te costa cel putin 7.000, pentru ca este o firma mai scumpa. In service cred ca te duce undeva pe la 15.000-20.000LEI
Nu cred ca iti poate spune cineva asa ceva pentru ca nu stim exact.Trebuie sa mergi al un service avizat ei iti pot aduce piese pe original sau si +manopera, oricum ieftin nu poate fi!
Spoorky întreabă: