| Rares-Mihail_Dragut_1997 a întrebat:

As vrea sa achizitionez un bmw intre 2.000 si 2500 euro. Merg aproximativ 100km la zi iar lunea si vinerea cam 150-200km. Ce model imi recomandati? Pe benzina sau diesel? 318i sau 320d? Nu motor mai mare de 2000cm. Prefer ceva cu consum pana in 8.5-9 mixt

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca faci asa multi km zilnic de ce vrei un cazan de bmw la 2000 euro?

| Rares-Mihail_Dragut_1997 explică (pentru suntserios):

Si atunci ce altceva?

| relian a răspuns (pentru Rares-Mihail_Dragut_1997):

Hyundai laughing ala merge struna si consuma de nu-ti vine sa crezi si vorbesc aici motor pe benzina.Ieftin consum super bun iti faci treaba laughing

| suntserios a răspuns (pentru Rares-Mihail_Dragut_1997):

Orice altceva gasesti care sa nu fie masina premium la 2500 euro

Mai mult ca sigur gasesti o Octavia sau un Golf diesel care sa nu fie atat de alergata si ce scumpa la intretinere ca un E46 in bugetul ala

| xerxes1 a răspuns:

Eu fac 40.000 pe an cu 1.8 tfsi pe Gpl.Motorul cred ca are cam 200 de cai dupa ultima modificare ca trec usor de BMw-urile 320 d care se incapataneaza sa accelereze cand vreau sa le depasesc.

| nicusor222 a răspuns:

Salut! Te pisi pe el de BMW la pretul ala. Numai problema o sa iti aduca si o sa bagi in el de incepi sa vb singur. La pretul ala gasesti masini bune, dar nu BMW. Elea sunt coji goale cu consum care nu merita. Mergi pe ceva din grupul VAG, Ford, Opel, Renault ca sunt mult mai bune. Si recomand benzina la pretul ala, ca dieselul iti da batai de cap si o iei terminata pe motorina, care aici vb de piese scumpe.

| Rares-Mihail_Dragut_1997 explică (pentru nicusor222):

Renault am avut, diesel, foarte scump la piese.ce ford? Skoda sau audi la banii astia nu? (Dar nu fabia)

| Rares-Mihail_Dragut_1997 explică (pentru nicusor222):

Si vrei sa spui ca nu exista e46 bun la banii astia deloc? Atunci de ce mai sunt atatea anunturi?

| nicusor222 a răspuns (pentru Rares-Mihail_Dragut_1997):

Ca nu au ce sa faca cu ele, le dau si ei... cineva trebuie sa le cumpere.

| nicusor222 a răspuns (pentru Rares-Mihail_Dragut_1997):

Https://www.bestauto.ro/......752460.htm am dat exemple, sunt mult mai aratoase. Daca vrei Ford diesel, e bun ala de 2.0 de 116 cai. Si focusul e frumos.

| nicusor222 a răspuns (pentru nicusor222):

Iar la consum ala de 2.0 nu iti trece de 7 si sa ii dai pedala nu asa, el consuma 5-6. Iar focusul, motorul de il am eu 1, 6 diesel consuma 3, 7 in afara si mixt nu a sarit in 2 ani de 4, 3. Si ma dau la el nu asa... Am revizia ca la orice masina mai scumpa, filtrul de motorina care costa ceva atat. Daca iei benzina nu te costa atat... cum vrei, da sunt mult mai faine.