Este masina premium dar mie mi se pare cea mai accesibila, piesele nu sunt foarte scumpe si volvo are cele mai sigure masini, este a 4-a marca in lume ca fiabilitate, a 2-a ca durata de viata a unei masini si v40 a fost desemnat cea mai sigura masina a anului 2013, deci... de ce nu? sa am eu atatia bani, nu m-ar mai interesa nimic altceva, cea mai buna alegere
Stiu pe cineva cu un volvo s40 de prin 2006 cu D3 ce avea consum de 3.3%, nu stiu cum a reusit asta dar eu iti recomand 2.0, totusi ai mai multi cai putere, la o asemenea masina nu strica un motor un pic mai bun
Masina ai consta peste 20.000, daca iti permiti pretul de achizitie atunci nu vad de ce te ar mai interesa piesele si consumul. se prespunue ca atunci cand achizitionezi o masina premium ai si cu ce sa o intretii
Este masina premium dar mie mi se pare cea mai accesibila, piesele nu sunt foarte scumpe si volvo are cele mai sigure masini, este a 4-a marca in lume ca fiabilitate, a 2-a ca durata de viata a unei masini si v40 a fost desemnat cea mai sigura masina a anului 2013, deci... de ce nu? sa am eu atatia bani, nu m-ar mai interesa nimic altceva, cea mai buna alegere
Consumul cred ca e acceptabil, nu am ca sa iti zic exact, dar la 1.6 cred ca foarte OK. Insa problema la Volvo zic eu ca sunt pierse, scumpe si unele destul de rare. Vorbesc de XC90 mai ales.