| iker03 a întrebat:

Salut, as vrea sa achizitonez un Volvo V40 din 2012, diesel 1.6 sau 2.0, stie cineva ceva legat de consum si de pretul pieselor de schimb?

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Este masina premium dar mie mi se pare cea mai accesibila, piesele nu sunt foarte scumpe si volvo are cele mai sigure masini, este a 4-a marca in lume ca fiabilitate, a 2-a ca durata de viata a unei masini si v40 a fost desemnat cea mai sigura masina a anului 2013, deci... de ce nu? sa am eu atatia bani, nu m-ar mai interesa nimic altceva, cea mai buna alegerewinking

4 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Stiu pe cineva cu un volvo s40 de prin 2006 cu D3 ce avea consum de 3.3%, nu stiu cum a reusit asta dar eu iti recomand 2.0, totusi ai mai multi cai putere, la o asemenea masina nu strica un motor un pic mai bunwinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Masina ai consta peste 20.000, daca iti permiti pretul de achizitie atunci nu vad de ce te ar mai interesa piesele si consumul. se prespunue ca atunci cand achizitionezi o masina premium ai si cu ce sa o intretii

| RB26DETT a răspuns (pentru suntserios):

Este masina premium dar mie mi se pare cea mai accesibila, piesele nu sunt foarte scumpe si volvo are cele mai sigure masini, este a 4-a marca in lume ca fiabilitate, a 2-a ca durata de viata a unei masini si v40 a fost desemnat cea mai sigura masina a anului 2013, deci... de ce nu? sa am eu atatia bani, nu m-ar mai interesa nimic altceva, cea mai buna alegerewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consumul cred că depinde de vechime şi întreţinere. La piese... Volvo nu poate fi chiar ieftină.

| denyemy a răspuns:

Consumul cred ca e acceptabil, nu am ca sa iti zic exact, dar la 1.6 cred ca foarte OK. Insa problema la Volvo zic eu ca sunt pierse, scumpe si unele destul de rare. Vorbesc de XC90 mai ales.