Incearca sa copiezi intreg continutul CD-ului pe un stick USB (pe un alt calculator) si vezi daca functioneaza.
CD-urile pot avea protectie la copiere, ca urmare doar de pe CD-ul original sa poata rula programul complet, inclusiv actualizarile.
In acest caz va trebui sa folosesti o unitate CD/DVD EXTERN, conectat la un port USB liber (din laptop).
Pui continutul CD-ului pe un stick, folosind orice pc cu cd-rom. Dupa aia iti instalezi in laptop programul, linistit. Nici eu nu am cd-rom la laptop, si totusi e full de programe de diagnoza care au venit pe CD.
Nu stiu ce varianta de soft vei primi, eu am folosit multa vreme programul Delphi 2015 R3, e cel mai stabil si mai rapid.
Acum folosest Autocom 2020, asta e mai greu de instalat, si ruleaza mult mai greu, dar mi-a trebuit pentru masinile mai noi.
Nu e nici o problema daca folosesti internetul, doar la interfata VCDS sau VAG-COM se revoca licenta daca intri online cu laptopul pe care l-ai instalat.
Daca nu ai CD-ROM la laptop, exista portabile, poti lua unu asa, sau poti imprumuta, instalezi si aia e tot.
Ori cumperi scaner si nu mai ai nevoie de rahaturile astea ce spui tu ca vrei sa cumperi.
Voi de ce credeti ca se mai fac scanere de zeci, de sute, de mii, de zeci de mii de dolari, euro lei etc?
De astea ce vreti voi sa cumparati, de erau bune, dispareau scanerele astea ce le folosesc mecanicii.
Asa cum au disparut si CD-ROM, nu se mai fac computere cu de asta, dispareau si scanerele.Dar nu dispar pentru ca cacaturile astea ce le cumparati voi is pistol cu apa, de aia.
Fac unia bani, pentru ca is multi naivi care cumpara.