Audi A4 2.0 TFSI suna foarte bine, cred ca rupe efectiv asfaltul. Totusi Mercedes e Mercedes.
Oricum, pentru un Mercedes cat de cat OK (mai ales E clasae, un C Clase poate gaseai) ai buget prea mic. Un E Clase 2011 care sa fie si bunicel costa cam 15.000
Pai cum spuis si tu nu ai ce sa compari, adica Audia ala e A4 alantu e E clas deci clase diferite, mercedesul e clasa superioara, echivalentu de la audi pentru E class este A6.Restu ca spui amindoua iti plac tie o fi, dar nu se compara audi ala cu mercedsu E class, este net superior la orice capitol, deci este mai buna la orice.Deci audi e menzina iar mercedesu e diesel zici? Cei aia 1.8/2.0? E motor de 1, 8 sau de 2 litri? Sau is 2 audi cu motoare diferite? Ala de 2.0 are trebuie sa scoata 200 de cai daca e turbo cel putin.E mai eficienta pe benzina cine spune asta? Ce consum are una cit ailanta? Este aevarat ca la mercedes consumul este ceva mai mare dar cit e? La design cum spui mercedesul o bate de pe departe, este ca si cum ai un tractor iar alantu e OZN Eu nu stiu despre ce vorbesc unia oras, afara alea is basme.Tu ia masian care iti place tie, pentru ca fiecaruia ii place altceva.Eu sincer intre cele doua as alege mercedes pentru ca stiu cum arata la ext in interior, stou si cum arata audi a4 arata ca orice audi a4 din 2005 in sus nimic n-au facut la masina aia, decat astea noi acu 2016 sau 2014 in sus, Mie imi place E class benzina 3.5 litri aia da masina.Bine ca parerea mea este din ce vad unde sunt eu, poate acolo unde esti tu mercedesul este altfel, dar undes eu E class este ozn cum ziceam.