Da, pai de 125 cai sunt majoritatea, si asa o sa fie si alegerea mea. multumesc mult pentru sfaturi. un consum imi poate spune cineva? nu am stil de condus foarte sportiv, dar nici prea lenes, schimb vitezele de obicei pe la 2800-3000 rotatii. un consum urban si extra care ar fi? multumesc inca odata
Marcă bună, motor bun. Cumpără mașina și las-o exact așa cum este. Nu-i pune GPL! Termini motorul mai devreme decât îți poți închipui. GPL-ul este bun pentru altceva, nu pentru distrugerea motoarelor Otto Este uscat, și îți distruge motorul.
E bestial modelul. motoarele ford duc cam 380 000 de km nu de asta trebuie sa iti fie frica. gpl e o economie super, numai ca trebuie pus la un service profesionist nu in curte la nea gigel.
daca iei de 1.8 incearca sa gasesti versiunea asta 125 PS e bestial.
Salut prietene, desi raspunsul meu e cam tarziu zic sa fi atent la ce spun. Intr-adevar masina e ok putere super se duce acul la 160-180 fara sa-ti dai seama. Tata are model 2001, 8 airbeguri, 1800 cc, 125 HP, abs, esp, climatronic(nu dublu), break.Masina e super tare, lux pentru bani putini, intr-adevar nu se compara cu un pasat dar este si dif de vreo 1000 euro sau mai mult intre ele.Sa nu mai vorbesc aiurea si sa trec la subiect:este pe gpl nu montat de capul lui, ci la atelier si cu toate astea in oras scoate un consum de de 15l de gpl, la atelier i s-a spus ca e normal, masina e mare si break-ul are 1450kg,acum este alegerea ta,apropo pentru motivul asta tata vrea a o dea deoarece il omoara consumu deci iti recomand un renault, vw(golf poate brek), opel(cam costisitoare, pret nejustificat dar nu poti exclude aceasta optiune), sau logan(l-am tot batut pe tata la cap sa nu cumpere asa ceva pentru ca urasc masinile de doi lei.Acum este alegerea ta, nu fi orbit de lux cum a fost si tata si acum de abia daca mai merge cu ea pentru ca cum ti-am mai zis il omoara consumul. Sper ca te-am ajutat, apropo daca este consumul mare, tata a facut un calcul si in 5 ani de utilizare banii de gpl sunt egali cu cei cheltuiti pe masina.Bafta!
anonim_4396 întreabă: