| Mihaila_Bogdan-Iulian_1997 a întrebat:

Aș vrea să îmi iau o masina la 2500 euro dar nu știu ce marcă e mai convenabilă. Adică dintre Ford, Audi și Volkswagen care e mai convenabilă în ceea ce privește consumul și piesele de schimb. Care consuma mai puțin iar piesele de schimb sunt mai ieftine?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai 2500 euro ce cauta Audi in lista?

| Nimeni10 a răspuns:

Ce preferinte ai diesel sau benzina?
Daca vrei Volkswagen, poti lua passat b5 1.9 tdi sau 1.6 benzina, sau golf 4 1.6 benzina sau 1.9 tdi, iar la ford nu ma bag ca nu prea stiu.

| StefanCosmin a răspuns:

Pai eu iti recomand passat b5 motorul nemuritor 1.9 tdi, fiind foarte rezistent (acel motor poate face lejer 1.000.000 km), dar acum depinde care sunt preferintele tale din punct de vedere estetic/tehnic

| Heureuse a răspuns:

Poti alege intre ford si volkswagen, ultimul este mai convenabil, dar asta tine si de motor. Te poti orienta in functie de detaliile acestora. Din cate stiu in general audi sunt consumatoare de combustibil, dar decizia finala este a ta. Succes si sper sa alegi ce este mai convenabil.

| Kevin1975 a răspuns:

Astea sunt masinile romanului. sincer, eu ca masina personala n-as suporta sa mai vad inca 1000 pe sosea ca a mea. Eu mereu am fost dezamagit de tara asta si mereu am vrut ceva ce prefereau strainii, pentru ca sunt mai inteligenti. ( In special japonezii )La banii aia mi-as lua renault 21 turbo. ( Masina din '89 cu calculator de bord, geamuri electrice fata-spate, scaune cu suport lateral si motor 2.0 benzina 180 de cai cu TURBINA.Motor facut de Robert Wiliams.La vremea aia masina era un OZN.Ca si putere nu se compara cu un golf sau passat de 1.9.Si nici la fiabilitate nu sta rau absolut deloc. ( Am un prieten care detine acest model cu 500 mii de km si de cand o are a facut 200 de mii. Nu a avut nicio problema.Consumul intr-adevar e foarte mare, dar daca dai un search pe Youtube o sa vezi ca e un monstru pe sosea.Iti spun eu ca seria 5 cand il vede tremura rotile pe el. Chiar si modelele noi )