| Matteo1234 a întrebat:

Salut, as vrea sa ma apuc sa dau de carnet pentru motor. Eu unul am fobie de masini si ma ia capul daca ma pui sa conduc o masina. Nu am mers pe vreun motor pana acum dar chiar as vrea sa incerc, mi se par super faine. As vrea sa stiu niste lucruri de pilda, se conduce greu? Intretinerea e scumpa? Cam cat imi ia sa ma obisnuiesc cu viteza? Mersi anticipat, bafta :*

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Plecarea de pe loc cu motor mi-a iesit din prima, apoi m-am chinuit putin sa reusesc acelasi lucru, cu masina. Deci, eu zic ca e mult mai usor.
De la bicicleta la motocicleta e un salt foarte usor, echilibrul e mai usor de mentinut pe motor, fiind cu centrul de greutate jos, spre deosebire de bicicleta. E mai stabila.
E dificil la urcatul pe cric (daca nu are cric lateral), si in general la manevrele in care trebuie sa o tii de ghidon si sa o impingi, ca daca o inclini prea mult, ea se rastoarna, si unele sunt atat de grele incat nu le poti ridica singur. Dar cand prinzi experienta nu patesti asa ceva.
Eu cu viteza nu m-am obisnuit. Nu imi plac motocicletele, si mi se pare o idee proasta sa mergi cu peste 50km/h fara "carcasa".
Masinile sunt mult mai sigure, ca nu trebuie sa le tii in echilibru, si poti scapa din accidente fara sa te ranesti deloc.

3 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Ai 24 de ani?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai fobie de masini ce ai sa faci pe motor?

| Vorfolomei a răspuns:

La inceput va fi greu apoi cu ceva kilometraj va aparea si deprinderea
Intretinerea depindede automobil