| bibi5961 a întrebat:

Salut, as vrea sa-mi cumpar in cateva luni o masina. am 21 ani, student, vreau o masina care sa fie cat de cat incapatoare, sa nu stau inghesuit in ea (avand 184 cm), diesel, 4/5 usi, ac, abs, sa nu fie mai mare motoru de 2.0 (poate sa fie si de 1.6), sa aiba o tinuta de drum buna (nu am pretentia sa aiba 150 cp, dar nici sa ma rog de ea la un deal sau intr-o depasire), sa fie fiabila si sa aiba un consum cat de mic posibil. va rog sa precizati marca, modelul, an, motorizare, consum (estimativ). va multumesc mult, iar cel mai bun raspuns, va primi funda, iar la ceilalti, mii de multumiri

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un fiat abarth din 2000 - 2003 e destul de bun pentru un inceput la vreo 2.000€

| bibi5961 explică:

Am uitat sa precizez, pana in 4000 euro as vrea. nu prea am auzit de bine de fiat (cel putin pentru drumurile noastre, sau renault citroen s.a.m.d) mersi de raspuns, daca ai alta idee, e binevenita

| sNukki a răspuns:

VW Passsat 1.9 TDI -> an: 2000+ -> consum: ~6%

| theeminemshow a răspuns:

Dacia logan:1.5 dci 2008, consum 4%, incapatoare, merge bine, se gaseste si pana in 4000 euro. Daca vrei sa te uiti intra pe autovit.ro la dacia logan si nu numai, daca vrei alte modele te poti uita acolo, dar eu ti-am spus de logan pentru ca se incadreaza la cerintele tale.Succes!