Da, poti circula cu ea, dar s-ar putea sa existe o limita de rulaj pe an (sau era doar un mit).
Te sfatuiesc sa ocolesti E30-ul, are un pret gigantic, iar mecanica si caroseria sunt... Panarame.
Pentru a o inmatricula ca masina de epoca (istorica) este nevoie ca modelul respectiv sa nu mai fie fabricat de cel putin 30 de ani si sa urmezi o anumita procedura.
Citeste articolul de aici:
https://adevarul.ro/......index.html
Nu cred ca un BMW din anul 1990 este considerata mașină de epoca, ci mai mult o mașină o mașină de colectie, și nu-ți recomand BMW din anul 1990 că nu cred că vrei sa ți pierzi tot salariul și timpul in service auto
O zi buna
"1990 cel mult" adica imi achizitionez ceva pana in acel an, adica ceva ce se incadreaza la masina de epoca. ce nu am mentionat este ca aceasta va fi a doua mea masina pentru plimbari ocazionale, doresc sa o tin stock
Salut, eu cred că un BMW din anul 1990 nu este considerata mașină de epoca ci mai mult o mașină de colectie, și nu-ți recomand sa ti cumperi BMW din anul 1990 că doar nu vrei ca tot salariul și timpul să ți-l pierzi in service ul auto.Si apropo chiar daca era mașină de epocă nu cred că ți se va interzice să circuli cu ea prin oraș.
Cred ca nu prea ai treaba cu masinile, e o diferenta intre a fi masina de epoca si a inscrie o masina ca si masina de epoca.
Poftim?, Dude tu cred că nu știi ce înseamnă mașină de epoca