Daca ne-ai spune si ce firme il produc, ar fi perfect.
Din intuitie, pot sa-ti recomand Delphi sau Bosch.
Din experienta, recomand cel mai ieftin, ca toate aftermarket-urile sunt la fel de proaste, diferentele de pret sunt trepte diferite de prostie.
Originalul este Hitachi. Eu am gasit debitmetru fabricat de hitachi, dar nu original, la vreo 500 lei. Delphi este undeva la 300 lei, bosh nu am gasit. Eu unul m-am gandit ca daca este aceeasi firma cu originalul ar trebui sa fie ok. Cel mai ieftin pe care l-am gasit este starline la 194 lei. Tu ce imi recomanzi sa fac? Codul debitmetrului original este 06A906461B.
Tu ce produse Delphi ai cumpărat? Văd ca ai o părere buna despre aceasta firma.
Nu mai stiu daca am cumparat ceva de la ei, dar e o firma serioasa, multe masini au piese Delphi de noi. Produc foarte multe modele de injectoare, concureaza cu Bosch. Au fabrici si la noi in tara.
Bun, am inteles. Am mai găsit unul de la DENSO la 450 lei, la care scrie calitate OE, pe când la hitachi și Delphi scrie Aftermarket, sa îl iau pe acela?
Nu stiu ce sa zic, comerciantii de piese bat campii grav, uneori.
Ia un cod de pe vechiul debitmetru, sa vezi daca e identic cu cel Hitachi din catalog.
Îmi vine mâine cel hitachi, ce o fi o fi...mi s-a luat sa dau banii pe ele SH originale și sa nu fie bune. Îți mulțumesc mult pentru ajutor!
Cu placere!
Hitachi sau Delphi.
Eu probabil as pune Delphi, pentru pret.