| Nicudrg13 a întrebat:

Salut.As vrea sa stiu ce consum(LA SUTA) urban, extraurban are un BMW 330 DIN 2004, motor 2993cm, 204 cp, 3.0 diesel...Si care este pretul corect pentru o astfel de masina.Are 1800.000 km, euro4, inmatriculata in romania.Interiorul si exteriorul exceptionale.stiu problema la masinile bmw, cu piesele.Daca se merita sa-l cumpar, astept pareri.

Răspuns Câştigător
| anonimmistery a răspuns:

Te-as sfatui sa nu ti-l cumperi pentru ca o sa consume cu galeata de indata ce pleci in demaraj sau sari de 110km/h. La atatia km facuti s-ar putea sa fie la mana a-3-ia si un BMW [orice model] din fabricat pana in anul 2005 te rupe la buzunar dand banii pe benzina.In cazul acestui BMW sunt de parere ca merita sa il la pretul de max. 2000eur avand in vedere ca arata bine si e DIESEL. Daca nu stiai iti zic ca e mai rentabil sa il pe motorina pentru ca are motor puterniic si foarte, foarte rezistent la multi km.Iti mai zic ca are o tinuta de drum excelenta. Dupa ce ti-am citi mai bine intrebarea pusa de tine am vazut ca e DIESEL si s-ar putea sa fi zis ca are consum mare dar eu scriam cu gandul la un motor pe benzina si ma si miram ca a rezistat la atatia km. Daca e deja inscris in ROMANIA merita si 3100eur.

| Nicudrg13 explică (pentru anonimmistery):

Scuze,nu am fost atent la zero`uri, are 180.000....as vrea sa-mi spui daca e rentabil..proprietarul cere 5000 euro avand in vedere ca are euro4, timbrul fiind mai mic.dar ce ma intriga e consumul pe care vreau sa-l aflu..ma-s mira sa aiba un consum mic sau mediu, avand in vedere pretul si cum arata. oricum o sa mai consult prieteni cunoscatori, dar vreau sa aflu pararea mai multora.nu sunt genul care se duce cu masina la magazinul din colt, deci nu o sa bag motorina cu galeata.

3 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Din 2004 si are deja un milion si 800 de mii de Km?

| Nicudrg13 explică (pentru ombladon):

Scuze,nu am fost atent la zero`uri, are 180.000