| stelianmarius a întrebat:

Salut,as vrea sa stiu si eu ce pot sa fac sau ce ma sfatuiti sa fac. Am vindut o masina la cineva din alt judet, am contract de vinzare cumparare, am scos-o de la impozit, am facut cerere de retinere de numere. Cel caruia i-am vindut masina mi-a cerut actele masinii CIV Talon) in scopul inscrieri,( mentionez ca pe talon e scris noul proprietar la _instrainat catre_) m-a tot aminat o vreme dupa vreo 3 luni jumate am vb. cu el si mi-a spus ca a inceput sa o dezmembreze, eu cred ca a vindut-o dar nu stiu nimic, intrebarea e, cum pot sa o radiez de pe numele meu de la politie. Daca il dau in judecata si el intre timp a vindut masina altuia cum se procedeaza Daca il dau in judecata si presupunind ca noul proprietar ar vrea s-o inscrie, eu pierd banii care ii dau avocatului sau ii pot recupera s-au pot sa il dau in judecata fara avocat daca da cine poate sa-mi spuna cum trebuie sa formulez. Va multumesc si astept sugestii

2 răspunsuri:
| gregory22 a răspuns:

Declarati actele pierdute/furate si sau cereti copii legalizate. Aceasta metoda nu este una ortodoxa si nu trebuie sa stie nimeni situatia reala pentru care le cereti.

| stelianmarius explică (pentru gregory22):

Salut, asta ar fi o varianta dar eu am facut contract de vinzare-cumparare iar pe talon e scris numele cumparatorului, deci in cazul meu nu cred ca o sa mearga. Multumesc oricum