Mai sincer, este cea mai buna scoala din Bucuresit avand cel mai mare parc auti. Instructori nu cunosc ca sa-ti recomand dar ei spun ca toti sunt de treaba si foarte bine pregatiti, fiind profesionisti. Pentru mai multe detalii intra pe http://www.vreaupermis.ro
Despre cat A2 se mai face in perioada asta macar sala daca nu ore de traseu sau traseu in sine?
Varsta minima pentru categoria A trebuie sa fie de 24 ani fara 3 luni sau cel putin 2 ani vechime in categoria A2. La categoria A2, B, BE, la momentul inscrierii trebuie sa fie de 18 ani fara 3 luni
* - scoala se va face pe motociclete Honda, Suzuki, Yamaha. Categoria AM va fi efectuata pe scutere Garelli. Te cost 750 LEI
Pentru categoria B sunt 30 de ore de condus (traseu) si evident orele de legislatie daca vrei sa te prezinti (asta daca nu ai invatat inainte acasa legislatia si chestionarele).
Se pot face inscriere logic si online, iar sambata si duminica daca te duci in Piata Constituiei e reducere semnificativa la toate categoriile. Poti sa te duci.
Multumesc pentru raspuns! Cat B o am eu eram doar curios daca inca se poate incepe scoala de A2 fiind asa aproape de iarna dar daca spui ca inca se face e bine
Funda?
dacialogan întreabă: