Toate deodata trebuie sa ai o mentalitate de fier si eu ma chinui acum sa adun bani pentru C, C+E...
Buna daca nu ma insel se poate sa dai toatele gradele odata la permis dar ar cam costa ceva bani. Funda pls?
Nu le poti da toate deodata deoarece pentru categoria D trebuie sa ai ceva vechime cu B.
@catalin81 te contrazic nu iti cere nimeni vechime pentru categoria D ti se cere doar sa ai varsta de 21 de implinita si sa ai categoriile B si C numai dupa ce indeplinesti aceste conditii atunci vei putea da de permis toate categoriile. Daca ai 21 de ani te poti inscrie pentru categoria A si B pentru inceput dupa ce promovezi ambele examene. Ca o sa dai examenele separat, prima oara sala la una si pe urma dai traseul la aceea categorie dupa aceea te programezi la urmatoarea categorie unde o sa dai la fel examenele. Dupa aceea te inscrii la scoala pentru categoriile C si C+E dupa ce dai sala la C mergi si dai condusul pe urma din nou sala la C+E si dupa traseul. Dupa ce ai luat ambele examene poti sa te inscrii la scoala pentru categoria D si vei face la fel sala si pe urma examenul practic.
Mie imi lipseste doar categoria D si asta din cauza varstei. Pot sa fac D-ul peste o luna dar cred ca o sa mai astept putin din cauza ca strang bani pentru altceva.