anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut asi dori sa ştiu si eu daca se mai pot da toate gradele la permisul de conducere de_odata?

6 răspunsuri:
| SRB a răspuns:

DA se poate, dar costa ceva ches

| mgtow a răspuns:

Toate deodata trebuie sa ai o mentalitate de fier si eu ma chinui acum sa adun bani pentru C, C+E...

| Mynu a răspuns:

Buna daca nu ma insel se poate sa dai toatele gradele odata la permis dar ar cam costa ceva bani. Funda pls?

| Catalin81 a răspuns:

Nu le poti da toate deodata deoarece pentru categoria D trebuie sa ai ceva vechime cu B.

| Gabitsza a răspuns:

Nu poti da la toate deodata dar daca platesti mergewinking

| covexrobu a răspuns:

@catalin81 te contrazic nu iti cere nimeni vechime pentru categoria D ti se cere doar sa ai varsta de 21 de implinita si sa ai categoriile B si C numai dupa ce indeplinesti aceste conditii atunci vei putea da de permis toate categoriile. Daca ai 21 de ani te poti inscrie pentru categoria A si B pentru inceput dupa ce promovezi ambele examene. Ca o sa dai examenele separat, prima oara sala la una si pe urma dai traseul la aceea categorie dupa aceea te programezi la urmatoarea categorie unde o sa dai la fel examenele. Dupa aceea te inscrii la scoala pentru categoriile C si C+E dupa ce dai sala la C mergi si dai condusul pe urma din nou sala la C+E si dupa traseul. Dupa ce ai luat ambele examene poti sa te inscrii la scoala pentru categoria D si vei face la fel sala si pe urma examenul practic.
Mie imi lipseste doar categoria D si asta din cauza varstei. Pot sa fac D-ul peste o luna dar cred ca o sa mai astept putin din cauza ca strang bani pentru altceva.