Ai foarte mare dreptate, nu este vina in totalitate a ta, pentru ca acele masini nu erau parcate regulamentar si dupa cum ai povestit ca erau pe jumatate pe carosabil, nu ai nici o vina.
Daca o sa dai declaratii sau ceva eu considera ca tie ti se cuvine o foarte mica parte din vina, vina este a celor care au parcat gresit (in curba-line continua).
Stai linistit pentru ca in astfel de cazuri este greu sa iei o decizie in doar 2 sec.Ori lovesti masina ori intri pe contrasens(ce mai probabil mori) sau cel mai grav sa incerci sa eviti oamenii de pe trotuar.
O decizie pe care trebuie sa o iei instant si te poate costa chiar viata.
Inca o data, daca a venit politia si le-ai povestit ce ai spus aici nu cred ca o sa ai nici o problema mai ales daca ai si un martor.
A venit și poliția, dar cei cu mașinile fiind din localitatea respectivă, se cunoșteau cu polițai ( ei fiind de la secția din localitate)
Am dat declarație exact cum s-a întâmplat
Și ce mai poliție sa fie, să-ți pună întrebarea "de ce scriu atât de multe detalii in declarație"
Și eu i-am zis, "e declarație domnule, trebuie sa scriu cat mai mult"
Da, că să-i evit trebuia să intru pe contrasens, iar din contrasens îmi venea mașina...