E acelasi tip de accident.
Atat timp cat nu ai franat brusc intentionat, fara motiv, fata este vinovata, pentru nepastrarea distantei si probabil neadaptarea vitezei.
Nu ai cu ce sa o ajuti, trebuia sa fie mai constienta de imprevizibil.
Daca loveai masina din fata ta, probabil tot te lovea si ea, din spate
Si tot nu iesea nevinovata/tot pe buzunarul ei era dauna.
Nu a pastra distanta, vinovată ea 100%. E irelevant cum ai pus frana.
Ps, nu te baza că mașina tabare câteva zgârieturi, nu știi ce e sub bara
Posibil sa fie ceva sub stricat nu stiu inca, dar amiabila a fost ca o voi duce la service si cat scrie pe chitanta atat o sa mi plateasca, nu e pe banii mei
Am avut accident similar, in care au fost sparte 3 masini (a mea, cea din spatele meu + boul din spatele lui, care a creat accidentul).
Am chemat politia la fata locului, iar singurul vinovat a fost cel care a lovit masina din spatele meu, si a proiectat-o in mine, desi eu eram cel ce nu pastrase distanta fata de cel din fata (voiam sa depasesc), si am franat foarte puternic.
A existat si o proba video de la o benzinarie, s-a vazut clar ca daca nu franam, intram eu in cel din fata. Cel din spatele meu pastrase distanta si a oprit la 2 metri de mine, dar secunda urmatoare a fost aruncat pe masina mea, nevinovat.
Is 2 cazuri diferite. eu am pus frana brusc deoarece nu am vrut sa intru in ala din fata mea.am oprit masina cu totul FARA sa lovesc pe cineva si dupa o secunda fata in spatele meu.ma simt naspa deoarece eu nu am patit mai nimic, iar la ea e dauna totala si vreau totsui sa stiu cui ii apartine vina
E acelasi tip de accident.
Atat timp cat nu ai franat brusc intentionat, fara motiv, fata este vinovata, pentru nepastrarea distantei si probabil neadaptarea vitezei.
Nu ai cu ce sa o ajuti, trebuia sa fie mai constienta de imprevizibil.
Daca loveai masina din fata ta, probabil tot te lovea si ea, din spate
Si tot nu iesea nevinovata/tot pe buzunarul ei era dauna.
KingMojo întreabă: