Daca nu l-ai lovit, nu are ce plangere sa depuna. Sa ai macar un martor care sa confirme ce a spus.
M-am uitat in oglinda, l am lovit si s-a dezechilibrat, dar nu a cazut sa se raneasca. l am asteptat sa vorbesc cu el si parea speriat...a spus ca nici nu l am lovit si a cerut scuze si a plecat.
Daca nu a cazut, nu este mae lucru, deoarece nu este o lovitura - daca l-ai atins - care sa-i produca leziuni grave. Iar daca el a plecat, e vina lui.
Eu am luat un biciclist, care s-a bagat in fata masinii, pee capota. Aveam cam 20 km/h, desi era sosea dreapta. Dar am vazut ca este ceva in neregula cu el si am incetinit. Politistul l-a trimis la medic, dar nu a vrut sa mearga, a incheiat proces verbal cu vina biciclistului.
"eu am dat cu spate sa ies pe sosea"
NU SE IESE CU SPATELE!
Nu-mi spune ca toti fac asa pentru ca fac gresit.
Acum intreaba-te ce se poate intampla. Acum si pe viitor.
Nu ti-am cerut parerea despre cum se iese corect pe un drum. am cerut parerea fix despre incident.
Fix pe incident: Ai gresit. Meriti sa ti se ia permisul de conducere.
Daca tu mergi in localitate, cu viteza corecta, iar cineva trece strada neregulamentar si nu il poti evita si îl lovești, e vina ta? sper ca nu deții si nici nu vei detine permis de conducere
Nu iti mai cauta scuze. Mai bine gandeste-te la ce ai facut. Si deschide legislatia daca nu stii.
Spera sa nu te intalnesc vreodata prin parcarea unui magazin. Ca eu nu ma pierd cu firea si direct in puscarie te bag.
Poate ar fi cazul sa faci din nou scoala de soferi, de data asta pe bune.
Asigura-te mai bine, sau ia-ti o masina cu senzori daca ai probleme. Fapta se numeste praeterintentie, adica trebuia sa fii mai prevazator.
Cum naiba ai luat permisul, nu au vazut aia ca nu stii nimic?