| andrei002344 a întrebat:

Salut, astazi am primit o invitatie de la politia locala pentru parcare, deoarece am parcat pe un spatiu verde (nu toata masina ci jumatate) trebuie sa ma prezint pentru a plati amenda sau e doar un avertisment?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ideea e in felul urmator. Politia locala, spre deosebire de politia rutiera si cea nationala, nu poate da amenzi in lipsa soferului, de asta pune aceste invitatii in geam, sa te prezinti la sectia lor sa te amenzede. In teorie daca nu te prezinti nu prea au ce sa iti faca... ingora cineva batea campii pe aici cu inchisoare si alte nebunii.

10 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Înainte de a te prezenta la sediul lor, iti dau sa citesti ceva:
https://www.juridice.ro/......locale.htm

| johnnny123 a răspuns:

Vor organiza un bal pentru cei care parchează neregulamentar, sau la ce ai primit "invitație"?

| andrei002344 explică (pentru johnnny123):

Da asa scrie pe amenda

| andrei002344 explică (pentru suntserios):

Mersi apreciez raspunsul!

| anonimuIl a răspuns (pentru andrei002344):

Nu e bun răspunsul lui.

| suntserios a răspuns (pentru andrei002344):

Ideea e in felul urmator. Politia locala, spre deosebire de politia rutiera si cea nationala, nu poate da amenzi in lipsa soferului, de asta pune aceste invitatii in geam, sa te prezinti la sectia lor sa te amenzede. In teorie daca nu te prezinti nu prea au ce sa iti faca... ingora cineva batea campii pe aici cu inchisoare si alte nebunii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragule de ce nu stii sa scrii româneste? Ai primit o citatie nu o invitatie unde sa te invite politia la nuntă?laughing Si ai primit un avertisment nu advertisment asa cum ai scris tu. Mergi luni la politie si plateste ti amenda ca altfel se aplica penalizari si in final inchisoare daca nu platesti. In Romania toti v ati obisnuit sa faceti cum vreti, voi face ti legea, e uite ca nu este asa, bine va face politia ca va arde amenzi ca sa va bagati mintiile in cap si sa fiti oameni cintiti, daca faceai asa ceva in Germania te ardeau ăia la buzunare de nu te vedeai, plateai 200 de euro amenda.

| Dandinelle a răspuns:

Si o prietena de-a mea a primit o invitatie la fel. Ea blocase trecerea si era vorba de un avertisment. Nu stiu in cazul tau dar incearca sa nu mai parchezi pe spatiul verde happy

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Ce ti-a scris > SUNTSERiOS este perfect OK si real. Nu ai ce cauta la politie si sa platesti. I-a gandeste-te, nu ai primit la posta invitatia aia sau citatie ce mama dracului au trimis alde garcea aia, ca doar nu au trimis recomandat cu confirmare de primire ca sa te aiba la mana ca ai primit hartia lor - deci, le dai putina _UE cu M mare pe liniuta si poti sa fii sigur ca prostalai de garcea nu au facut poze cu masina ta pusa jumate in spatiul verde sa se vada si numarul. Deci, poti sa le-o dai original la Cioc, adica, nu am primit nici o hartie la posta de la voi si de la mine de la posta dracii de copii mai trag hartii din cutia postala, deci le dai cu FLiT!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru andrei002344):

Acum serios, mergi luni la ei ca degeaba intrebi aici, ei stiu ce invitatie ti au lasat si cîti bani ai de dat pe amendă, dar nu o lasa asa mergi si rezolva ti situatia ca este urgent, si data viitoare fi atent unde parchezi cum circuli cu ce vitreza, ca sa scapi de problemele pe car le ai acum.