| Wex09 a întrebat:

Salut. Astazi cand sa intru in curte, am o panta mai mare de urcat cu spatele pana sa ajung in dreptul portilor, este o mica denivelare in spatele meu, aveam destul de multa greutate, si am intrat putin mai tare, cand am intrat am atins bordura si decat am auzit un poc, sub masina a ramas un plastic care s-a rupt, un plastic care iesea destul de mult in evidenta avand o iesire oarecum in spate, iar eu intrand cu masina i-am facut contra si l am rupt, ce putea fi? Masina este un golf 5, ma gandesc sa nu fi fost vreun plastic de la gura de aerisire, plasticul era cam pe la jumate, s-a rupt de tot, trebuie schimbat?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Plasticurile sunt de multe feluri, forme, etc.
Daca nu se vede de unde s-a rupt, atunci intreaba un cunoscator /service!

| Wex09 explică (pentru Bula):

Avea o forma de genul doar ca era unul singur pe mijloc, singura bucata de plastic care "atarna" oarecum, am luat o in fiecare bordura posibila doar ca de data asta s-a rupt
https://imgur.com/a/tShdYz6
Ai idee daca e vreun motiv de ingrijorare macar? Sau daca trebuie neaparat schimbata? N a curs nimic, nu pot spune ca am lovit masina dedesubt doar am intrat mai tare am facut contra si s-a rupt plasticul

| Bula a răspuns (pentru Wex09):

Din poza nu se poate afla.
Mergi la un service, unde lucreaza si cu VW (Golf).

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E de dorit sa repari pe sub masina, pentru ca altfel expui piesele la factorii de mediu: apa, zapada cu sare de drum, care produce coroziune.
Insa trebuie sa faci cumva ca intrarea in propria curte sa fie lipsita de viitoare evenimente ca acesta. Poti nivela cumva zona din fata portii?