| Începătorul988 a întrebat:

Astazi tocmai ce mi-a fost suspendat permisul deoarece nu am "acordat" prioritate la pietoni. Faza e ca, eram pe bulevard si era UN REFUGIU de pietoni, nu trecere marcata (doar pe mijlocul bulevardul pe aceea bordura cu iarba erau niste dale pentru pietoni), pietonul sarindu-mi in fata masinii, iar eu tragand dreapta de volan. Merita sa fac constestatie?

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Începătorul988):

Exact, stai să faci și un accident fără.

| Începătorul988 explică (pentru anonim_4396):

Nu inteleg la ce te referi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Începătorul988):

Pai asta si fac, il elibereaza, scotand din circulatie, pe cei care nu repsecta legea.

| Începătorul988 explică (pentru Violleta2022):

Legea e bine pusa la punct in Romania, nu?
Un exemplu simplu, care a fost demonstrat si acum cateva luni in accidentul mortal de pe e85.
Am jante pe 17, sunt ilegale, bun. Dar am cauciucuri noi pe ele, mie imi confisca talonul.
Unei masinii, cu jante pe 15/16, si cauciucuri de Formula 1, fara pic de floare pe ele, trec neobservate. La 10masinii pe strada, doar maxim 2/3 au cauciucuri dot 2017.
Mai merita sa vorbim despre legea din Romania, si cum este aplicata? Vrei video-uri cu politistii cum dorm prin masinii?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Începătorul988):

Invata sa nu te mai uiti si sa comentezi ilegalitatile facute de altii, atata vreme cat nu esti mai braez ca ei.
La fel ca si ei si tu incalci legea si mai devreme sau mai tarziu, toti sunteti prinsi si platiti pentru ilegalitati.
Nici nu-mi vine sa cred ca, inca mai comentezi, dupa cate ilegalitati declari pe aici ca ai facut.
Pacat ca nu esti in occident, ca a doua oara cant te prind, iti confisca masina si ti-o baga la presa, pana ti-o fac un pachet de 1metru cub, gata de topit la metale.

| Începătorul988 explică (pentru Violleta2022):

Ce "ilegalitati" am facut?