Poti lua niste calmante sau bea un ceai de tei inainte de ora de condus. Incepi cu ceaiul daca nu merge, pastila. Oricum in timp iti dai drumul si nu vei avea multe emotii, asa e la inceput.
Nu ai nevoie decat de experienta. mersu pe camp la tara nu e acelasi lucru cu circulatia dintr un oras asa ca nu le mi compara
Orice prost stie sa tina de volan si sa mearga inainte. Adevarata soferie se invata in oras, ca acolo apar obstacole la tot pasul. Si nu in orice oras ci in Bucuresti.
De aia cand apare cate un numar de Bucuresti la mine in oras merge ca ***? Nu zic, e jungla acolo la voi, e greu pentru soferii neinvatati cu traficul vostru, dar in afara Bucurestiului majoritatea sunteti muci, habar n-aveti sa abordati un viraj.
Nu stiu cum sunt altii ca eu am mers mai mult pe sosea decat in Bucuresti (e si normal) si am impresia ca stiu sa abordez viraje Nu de alta dar n-am sarit in niciunu pana acum si nici nu le iau cu 40 la ora.
Stii tu ca daca ai numar de B la masina nu inseamna ca esti din Bucuresti. Ce vezi tu sunt 90% masini luate in leasing si de aia au nr de B. Poate soferii aia nu au fost niciodata in Bucuresti.
Si da inradevar, stilul de condus cu care te obisnuiesti in Bucuresti e diferit de restul tarii ca acolo se misca lucrurile intr un ritm mai alert
Asa am fost si eu prima oara la condus, la drum lung mergeam fara probleme si la oras era mai greu la inceput, dupa aia imi placea sa conduc numai prin oras, asa e la inceput e mai greu pana te obisnuiesti cu masina trebuie sa iti dai silinta sa nu te temi ca restul vin de la sine.