Posibil ca tu sa fi mers cam mult cu presiune mica in cauciucuri
Rotile totdeauna le am verificat si nu pierdeau aer.
Verifica etanseitaea anvelopei, pe janta ("banda de contact"). baga roata umlata la presiunea normala intr-un vas cu apa si vezi pe unde ies bule de aer. Etanseizeaza cu Teroson, foarte putin diluat cu "diluant 509".
Am localizat problema. Am bagat roata intr-un vas cu apa si m-am uitat pe unde iese aer dar problema era valva. Iese pe langa ea aer si solutia se prelingea pe cauciuc. Acuma nu stiu cum sa rezolv cu valva, o sa isi revina?
Nu isi revine! valva trebuie inlocuita, daca vrei sa nu mai pierzi presiune! Bafta deasa si mult succes!
Faza e ca nu scapa aer. Iese doar lichid.
SI CAND LICHIDUL SE TERMINA: ce o sa piarda? N-i normal sa pui prea mult lichid de etansare; ca doar nu umplii anvelopa cu acel lichid!
Nu stiu daca mai e deschis ceva service pentru biciclete acum. Cam cat ar costa o valva subtire?
Nu stiu cat costa o astfel de valva; dar incearca sa o speli cu alcool sanitar pe cea existenta, ca poate are un graunte de mizerie si de asta nu mai inchide bine. baga intr-o seringa alcolul si folosesti ca pe o pompa normala.