Proprietarul este trecut in certificatul de inmatriculare, asa ca nu mai trebuie trecut si in cartea de identitate a vehiculului.
Civul nu are treabă cu poliția, se schimbă doar la rar dacă se aduc modificări mașinii sau se înmatriculează o mașină care nu a mai fost înmatriculată. Se procedează așa de când lumea, nu există "mai nou".
Nu e chiar așa.
In civ e trecut proprietarul mașinii. Când poliția îți schimbă talonul trece și noul proprietar in civ.
Eee asta nu se mai întâmplă "mai nou".
Cum trece noul proprietar în Civ? Gen cu stampila? Sau cu pixul?
Eu mă gândeam că se emite alt Civ.
Cu o imprimanta matriciala bănuiesc. Arată că și cum ar fi la mașină de bătut dar... Bănuiesc că totuși folosesc o imprimanta matriciala.
"Cum trece noul proprietar în Civ? Gen cu stampila? Sau cu pixul?
Eu mă gândeam că se emite alt Civ"
Eu nu înțeleg cum dati unii răspunsuri fara sa aveti pic de habar. Pe bune, tu nju ai vazut niciodată un CIV?!? Te gandeai tu asa, după mintea ta, ca se emite un altul, ca nu are treabă cu Politia, ca se modifica cu stampila samd.
Adica e normal sa nu stii, nu zice nimeni ca trebuie sa le stii pe toate, dar daca in viata ta nu ai tinut un CIV in mana, de ce incurci omul cu raspunsuri la ghiceala?!?
Ai greșit buzunarul, baiatul meu.
Am vreo 15 ani de activitate in domeniul auto, din care vreo 9 m-am ocupat de inmatriculari si de dosare de vanzari auto, pentru 3 reprezentanțe de top. Daca vrei, mai poti adauga un an in care am gestionat cel mai mare depozit de masini din Romania, cu un rulaj ZILNIC de peste 1000 de unități.
La cum ai dat-o de gard, eventual as putea paria ca am tinut in mana mai multe CIV-uri decat ai tinut tu coli de hartie. Cam ce zici, ai vrea sa le cari in spate macar o zi pe toate cate au trecut prin mana mea? Fără camion, asa, cu cârca.
Am inmatriculat si eu astazi un automobil si am primit doar numere si talon nou. Am intrebat la ghiseu daca nu trec si numele meu pe CIV (cu stampila DRPCIV bineinteles) si mi-au zis ca nu se mai face asa de vreo luna, s-a schimbat legea (nu stiu care anume ca sa fac referinta aici).