| ALEXdaMIX a întrebat:

Salut baieti, in curand voi da de carnet si evident voi cumpara o masina.

As vrea cateva sfaturi in legatura cu cumpararea de masini second-hand avand in vedere ca nu am nici un pic de experinta cu orice tine de masini. Ma gandeam la un M3 coupe din 2006 dar imi este frica sa cumpar o masina de capul meu si vreau sa ma informez prima data.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ia tu intai permisul si apoi mai vedem.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cumparati tu un golf la inceput si lasa M3 pentru cand ai sa ai ceva experienta la volan.
Masina cu motor puternic + tractiune spate + incepator nu e deloc o combinatie buna.

| adishorMS a răspuns:

Ia-ti permisul si dupa aia o sa vezi
parerea mea ca un bmw e periculos pe mana unui incepator

| Patty03 a răspuns:

Tu cumpara'ti M3 ca nu ai sa regreti. Chiar nu ai nevoie de experienta ca sa stii ca Bmw'u e o masina tare. Nu te indoi nicio clipa de ce poate asta.
Ma gandesc ca daca vrei sa iti cuperi second-hand, cel mai ok ar fi sa o iei din strainatate asa cum mi-am luat-o si eu (Germania). Nu iei una din 2006 pe care un tampit a chinuit-o pe drumuri de rahat in tara. In orice caz din strainatate sunt cele mai perfecte chiar si la mana a 2-a.
Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine dar eu visez cu ochii deschisi la un pininfarina gran lusso coupé laughing))))

| PoliTmFan a răspuns:

Daca vrei sa-ti iei un Bmw, Cumparati mai bine din Germania deoarece sunt mai ieftine.
Parerea mea ar fi sa-ti cumperi un bmw e30 (325) big grin.