anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut baieti si... baieti, ca fete nu cred ca trec pe aici :)). Daca va plac mutl masinile si aveti chef si timp ajutati si voi un necunoscut sa isi aleaga prima lui masina. Acum as vrea ajutoru la cineva care a avut una din aceste masini, pentru ca sunt curios daca piesele de schimb sau orice reparatie costa mai mult ca la altele sau se strica repede masina sau multe de genu, una e sa conduci una e sa auzi de la altul si sa zici ca e buna.

Daca ati citit pana aici e bine. Mie imi plac urmatoarele masini
Audi a3 model 2006
Opel astra -
modelele astea
http://s27.postimg.org/klwgu3x9v/opel_astra_ope_ast_04_2 .jpg

http://s30.postimg.org/w6ua63lbl/opel_immagine_1.jpg
am pus asa dintr-o parte sa va dati seama modelul.

VW golf 5 sau modele mai noi si Fiat punto.3.

Acum intrebarea mea, ati condus una din acestea? Ati ramas multumiti de ea? S-a meritat nu s-a meritat? Imi consiliati una din acestea sau dupa voi nu se merita banii sau mai stiu eu ce.
v-ati lua una din acestea sau nu ati da banii ca nu se merita? Orice ajutor e bine venit.

Mersi mult.

1 răspuns:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Prima imagine e un Astra H. Am condus cateva, sunt masini solide, dar intretinerea e scumpa la ele. Nu prea le recomand pentru Romania, au motoare cam pretentioase, iar service-urile nu prea sunt pregatite pentru ele.
In a 2-a imagine cred ca e un Astra I sau J, nu cunosc exact modelul, n-am condus.
A3 e un hatch destul de sportiv, iar avantajul la el este ca e un produs VAG, care are piesele comune la multe masini, iar din cauza asta mecanicii lucreaza relativ usor la ele (pentru ca le cunosc), iar preturile nu sunt prea mari.
Nu cunosc suspensia la A3, dar probabil e cam ca la A4, cu multe brate la fiecare roata, care sunt consumabile, si costa mult. Deci daca ai de circulat pe drumuri mai rele, nu te incurca cu el.
La Golf 5 nu prea m-as uita, e o masina slabuta, inghesuita. Tehnic vorbind, imi place mai mult Golf 4. Am condus, nu sunt o persoana "voluminoasa", dar bordul si mai ales consola centrala parca imi stateau in gat.
Fiat Punto e o masina ideala pentru oras sau pentru naveta chiar pe distante mai mari, la viteza maricica. Nu stiu exact ce model de Punto era cel pe care l-am condus eu, avea motor 1.1 benzina, avea putere suficienta, si pot spune ca e cea mai stabila masina de mici dimensiuni pe care am condus-o. De asemenea, masinile facute de Fiat sunt organizate, reparatiile si intretinerea se fac foarte usor.