anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ca masina BMW 320D an 2001 ce parere aveti? Si as vrea sa stiu un consum aprox?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Valeu, este veche, veche, consuma de rupte acum, iti iamaginezi la 15 ani de folosinta, consumul este imens.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Masina premium veche de 15 ani... e fix la momentul cand o sa manance bani zi de zi

| OldSoul a răspuns:

Consum, cam 8% mixt.
In rest pareri... Un model des intalnit, dar din pacate cel mai adesea, cel putin la noi in tara, sunt pe maini gresite care daca vad emblema de BMW, automat se cred soferi de formula 1 si uita ca sub capota e un amarat de 2.0, si uite de asta ajung masinile sa fie forjate, si in scurt timp apar multe probleme la alimentrare, trasmisie si asa mai departe.
Sfatul meu e ca daca vrei acest model sa cauti unul adus recent si in stare buna, dar slabe, foarte slabe sanse sa gasesti unul in stare decenta sub 3000€.
Majoritatea masinilor care sunt aduse recent in tara sunt "masluite" fie avariate si reparate, fie cu defecte ascunse, iar acele maini care chiar sunt bune sunt peste pretul pietei si multi "cumparatori" considera nejustificata aceasta diferenta de pret.
O masina avariata si reparata, este automat revopsita, partial sau total si da, arata mai bine decat o masina originala care desigur are zgarieturile specifice varstei, dar daca o masina arata bine, asta nu insemna neaparat ca si functioneaza mai bine.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Fosila. Suntem aproape in anul 2017.

| blAster85 a răspuns:

Din seria 3 al bmw 320 e cel mai problematic, mai ales versiunea de 150hp