Ala nu e etrierul e discul de frână și da, e uzat. Nu costa mult discuri noi. Ce mașina?
Poate nu e buna tensiunea si trebuie reajustata. Intro zi am mers cu un mondeo la mall si am lasat masina parcata la vale. Cand m-am intors 1 sfert distanta de locul parcarii s-a miscat
Mergi la mecanic si spune-i sa-ti umble la etrieri sa-ti stranga frana de mana, daca nu se mai poate strange trebuie sa schimbi etrierii.
O mai mare prostie inca nu am intanlit: "... ( de reglat este reglata bine o tragi pana nu mai poti insa nu tine)... "
Cum dracu ai reglat bine, daca nu tine bine? Ce ai fumat? Treci pe legale si mai discutam dupa ce-ti tece efectul prostiei.
Esti prost? este reglata daca o ridici 10 cm deja nu o mai poti ridica pentru ca tensiunea este f mare in cabluri deja, inainte de reglaje se ridica vreo 20 cm si nu tinea deloc, este stransa bine dar am probleme la altceva.
Sunt eu cam prost; dar ce parere ai despre idiotul care afirma ca a facut bine ceva, dar acel ceva nu functioneza bine?
Mai trebuie, așteptat, pana se freacă puțin placheto, de aerisit etrierele leși aerisit.
stiflers41 întreabă: