| Alcapone234 a întrebat:

Salut,care e diferența dintre a da bani la examenul auto practic și a nu da bani? dacă dai bani cum decurge examenul?

11 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Bani se pot lua in continuare, ca infectii astia corupti au metodele lor si medicii spagari stiu ca pot fi filati, dar nu fac in continuare? ba fac!

Politisti care la 49 de ani se pensionau dupa aceea se reangajau in sistem, pana sa iasa la pensie stateau in chiria platita de catre contribuabilul roman, ca apartamente nu aveau niciunul pe numele lor, multi dupa ce s-au pensionat si-au ridicat case cu etaj! Din salariul ala de 4000 de lei / lunawinking
Niste gunoaie corupte, niste spagari, la fel si politistii de frontiera din Constanta alaturi de vamesi, acum lumea se plange ca sunt multi traficanti...dar pe unde au intrat drogurile? doar nu au venit de pe AliExpress in colet
Le-as dori insa sa fie ucisi ei sau familia lor de un drogat carora le-au dat pe spaga permisul!

| Violleta2022 a răspuns:

A da bani inseamna a face o ilegalitate care iti poate aduce dosar penal, instant.

A nu da bani, inseamna sa-ti iei examenul pe puterile si cunostintele tale, asa cum este legal si normal.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca dai bani înseamnă că ești în pericol în trafic și nu ești în stare să iei permisul pe bune.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca dai bani, poti ajunge invitat la politie si/sau DNA, iar permisul ti se anuleaza, eventual primesti si interdictie de a-l obtine cativa ani.
Daca nu dai bani, il iei sau nu il iei, dar esti in legalitate.

| johnnny123 a răspuns:

Diferența este că a da bani este ilegal.

| anonim3248 a răspuns:

Nu se dă șpagă la traseu.

| anonim3248 a răspuns:

Nu mai există să se dea bani la traseu.

| AdrianFoanga a răspuns:

''dacă dai bani cum decurge examenul?'' Probabil conduce examinatorul in locul tau.

| Alcapone234 explică (pentru AdrianFoanga):

Da? Se poate face așa?

| AdrianFoanga a răspuns (pentru Alcapone234):

La noi orice este posibil. Am vazut o cucoana cu un jeep urias care nu stia sa dea inapoi.

| Alcapone234 explică (pentru AdrianFoanga):

Exact așa a și fost... polițistul m-a ajutat la pedale, celui la care am fost eu martor ii făcea și semne sa schimbe benzile, unde e a 3 a ieșire la giratoriu, etc