Pretul unor astfel de manopere difera sa stii de la service la service, este calculat ca fiind pretului unei ore de manopera (mecanica) inmultit cu numarul de ore de manopera efective pentru schimbarea kitului ambreiaj, in cadrul modelului masinii tale.
Un exemplu si zic eu ca este si estimativ:
Daca schimbarea kitului ambreiaj este facturat ca reprezentand 4 ore de manopera (atat estimez eu!) iar manopera este 180 de lei /h atunci rezulta un cost de 720 de lei
costul poate fi usor mai mic de cat am zis eu daca este incadrat sub acele 4 ore de manopera sau putin mai mare daca este incadrat peste 4 ore de manopera, mai mic poate fi si daca ora de service (mecanica) este sub 180 de lei, totusi in calculul meu am luat in calcul costul manoperei la un service autorizat la schimbarea kit ambreiaj cutie manuala! si nu am luat in cazul nici cutia automata, si nici costul la orice garaj unde lucreaza un nea caisa care nu da nici bon nici factura si nici garantie pe lucrare si mai si lucreaza la negru!
In jur de 800 de lei mi-a spus un servis. Mersi
Cu placere, ai posbilitatea sa intrebi si la alte 2-3 serviceuri (numarul este nelimitat practic, dar am zis 2-3 ca nu sta o omul sa faca din asta o existenta si sa ceara preturi la toate serviceurile de la el din judet!) autorizate multimarca sa vezi ce preturi practica si aceia raportat la serviciul de schimbare a kitului ambreiaj!
Soipualjh întreabă: