Nu prea ma uit la kilometraj. E destul de mare, dar poate fi ok pana dupa 300. 000km.
Depinde mai mult cum au fost facuti, ca unele masini se strica si in jur de 100. 000km (in Romania, bineinteles). Am un client cu Golf 5 1.4, care la 60. 000km deja a ramas cu ea in drum, s-a ars o bobina de inductie, si s-a topit si o bucata de instalatie. Au aparut si alte probleme tampite si costisitoare, sub 100. 000km (rulmenti, senzori, bagi batu'in el VW). Masina cumparata noua in RO, condusa de soferi ok, la calatorii lungi.
Deloc indicat, masina cu probleme veche, daca cunosteai bine proprietarul cum a tratat masina te puteai risca sa o platesti. Loganul e 6000 euro cam asa. Masina noua in conditii, se poate face tuning din ea nu e problema si va arata mai bine
Din punct de vedere tehnic, e o masina aproape fiabila.
Din punct de vedere economic, nu stiu, dar in general VAG are preturi prea mari.
Ce părere ai de raportul km parcursi si preț?
Apreciez opinia ta! Țin să precizez că maşina a fost şi este foarte bine întreținută! Poți vedea câteva cadre cu ea aici: http://imgur.com/gallery/9CEQNgq
Nu prea ma uit la kilometraj. E destul de mare, dar poate fi ok pana dupa 300. 000km.
Depinde mai mult cum au fost facuti, ca unele masini se strica si in jur de 100. 000km (in Romania, bineinteles). Am un client cu Golf 5 1.4, care la 60. 000km deja a ramas cu ea in drum, s-a ars o bobina de inductie, si s-a topit si o bucata de instalatie. Au aparut si alte probleme tampite si costisitoare, sub 100. 000km (rulmenti, senzori, bagi batu'in el VW). Masina cumparata noua in RO, condusa de soferi ok, la calatorii lungi.
Intelepciune vezi ca ai uitat un 0 pe acolo.
Adica exact cat valoreaza opinia ta.
Am un prieten care are o Octavia din 2010 cu acelasi motor si a trecut de 500.000 km fara probleme.
Conteaza enorm cat de bine a fost intretinuta.Iar pretul mi se pare decent.
E cam mare pretul pentru o masina de 10 ani si 235. 000km. Sincer km ar suna reali, dar poti avea surpriza ca acea masina sa fi ajuns la 300. 000km.
Motorul este accetabil, dar nu te astepta la consumuri prea bune. Eu as fi optat pentru 1.6 pentru consum.
Totul depinde de starea reala a masinii si de dotari. Adica sa nu aiba ambreiajul uzat, turbina sa nu fluiere, DPF-ul sa fie ok, distributia sa fie schimbata sau cel putin verificata...
Eu la o masina fara climatronic, 4 geamuri electrice, proiectoare si un interior bun, nu m-as uita.
Daca iti plac hatch-urile, eu as testa si un Megane 3 si un Leon cu mai putini km. La Megane 3 cu motorul de 1.5 110CP, 6 trepte vei avea consumuri sub 4, 5% in afara si sub 6% in oras si este un motor f usor de intretinut.