| pandy a întrebat:

Salut caut un servis autorizat sa-mi repare o dacia papuc din 2004 4x4. probleme la grupu axa rotile spate. daca stie cineva un astfel de servis sa fie in jud calarasi sau Bucuresti. multumesc

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai merita reparată o masina de 20 de ani caree polueaza? Vinde o la rabla scapă de ea ca nu merită sa investesti in asa ceva.

| pandy explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ce rau esti. daca iti spun ceva o-sa te supere si-o sa te ofenseze. aia care iti spun tie de poloare. iti spun sa faci tu sa pastrezi mediul curat : dar ei stii ce fac : se duc la shoping in diverse tari cu avioanele lor private. stii cat polueaza 1 avion? s-a dovedit stintific ca poluare nu survine de la masini : masinile cauzeaza doar 25% din tot mediul poluant : intrewabata de cei 75 %... si plus de asta : avem dreptul l-a pasiunile noastre : iubesc aceasta masina : este nostalgie : este ceva sentimental. cred ca avem voie sa avem astfel de simtiri si sa, ne indeplinim vise de oameni saraci... hai du-te l-a nepoata lui Rothschild sa-ti spuna ei cum sa nu mai poluezi. prosti mor repede am vazut asta.