| Lester23 a întrebat:

Salut. Ce benzinarie recomandati in Bucuresti? lukoil am auzit de peste tot ca e praf, pun apa in combustibil ca sa iasa ei pe plus. Ar mai ramane TSV. petrom, omv si rompetrol.
Am un motor de 1.6 care foloseste minim benzina cu co 95, are ceva daca pun de 98/100?

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

De cativa ani pun de la rompetrol este ok, nu am avut probleme, doar ca nu merg niciodata la statii partenere ci doar la "originali"
De la austrieci precum OMV, Petrom nu voi baga niciodata nu pentru Schengen cat pentru profitul pe care-l trimit la ei in tara fara sa plateasca la mine in tara 1 leu, fapt pe care eu nu-l suport, dar este strict alegerea mea.
Benzina poti pune si de CO95 si 98 si 100, ideea este ca daca nu ai un motor supraalimentat noua generatie, sau de compresie inalta, nu te va ajuta cu nimic, va fi un placebo pe care vei da mult mai multi bani per litru.
La ce cifra octanica adaugam in masina vorbeste si aici producatorul masinii, daca in manualul masinii cat si pe rezervor scrie minim 95 CO atunci se merge cu 95 fara probleme, masinile sport au de obicei mentiunea 98 CO si e musai acolo sa se bage 98 sau 100 CO.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e nicio diferenta majora intre Petrom OMV și Mol.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca pui 98/100, e mai bine.
Ca benzinarii, poate OMV ar fi ok, daca pui de 100.
Am in zona mea benzinarii Socar, toate masinile mi-au mers perfect cu combustibilii lor.
Daca bag de la Petrom nu trag la fel de bine, merg mai incet dar consuma mai putin.
De la Rompetrol mi s-a parut ca nici macar nu merge cum trebuie motorul.

| Lester23 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

O sa incerc sa bag si eu de la socar.

| ayannn a răspuns:

Salut eu am doar petrom in oras si ma multu mesc cu el?