| Kunar a întrebat:

Ce marca sa aleg intre Skoda, Ford si Renault?
Masina va fi folosita in special in oras, dar si in afara, vreau sa fie premium, sa aiba motor fiabil si sa consume putin, sa fie confortabila, pretul la piese sa fie decent. MERSI!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca vrei premium te uiti la Audi, Mercedes, BMW nu la Skoda si Ford

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Daca zici ca vei folosii masina in special in oras atunci eu m-as duce pe Renault fiindca au motoare reusite pe benzina( nu e recomandat diesel pentru o masina ce sta mai mult in oras). Renault are motorul 1.3 TCE facut in parteneriat cu Mercedes. Exista si varianta de 160CP care dupa mine ajunge pentru Romania. Altfel depizsand de ce vrei poti cumpara un Megane, Kadjar daca vrei SUV, Talisman daca vrei masina mare.

| romeo78 a răspuns:

Skoda are platforme Volkswagen, deci doar ambalajul diferă.
Renault, cum a scris cineva, are acord cu Mercedes-Benz, deci e de încredere.
Iar, despre Ford, merge mult pe ideea globalizării, care are avantaje și dezavantaje.
Dar, a se evita la toate modelele diesel, să se meargă pe un hibrid, vehicul electric.
Atenție, la promoții, când se poate achiziționa un nivel de echipare mediu cu echipamente opționale gratuit sau preț mai mic!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Renault daca vrei buburuza fiabila pe benzina, Ford daca vrei ceva cu senzatie premium.
Eu as merge pe un Megane cu motor pe benzina.

| mgtow a răspuns:

Renault are masini bune dar urate, audi nu mai e ce a fost s-a cam dus designul masiniilor. BMW seria 4 s-a scos varianta M sport dar nu cred ca dai 48000€ pe ea. Deci renault te scoate la consum si fiabilitate in mecanica la un pret mai bun pentru tine